Workshops

Workshops

Samen koken verbindt. Met een groep vrienden, familie of collega’s samen een  drie-,vier- of zelfs vijfgangen diner bereiden. Daarna aan de gezellig gedekte tafel plaatsnemen en uitgebreid de tijd nemen om samen te genieten van de zelf bereide gerechten.

Klik hier voor een Kookworkshop menu voorbeeld

Zakelijk

Het is mogelijk om onze vergaderzaal, voorzien van wifi en beamer, te gebruiken. KOOKECHT verzorgt de catering tijdens de vergadering en eventueel een lunch. Ter afsluiting kunt u samen met uw collega’s of relaties aan een workshop deelnemen, tijdens het koken leert u uw collega’s of relaties op een andere informele manier kennen.  Ook is het mogelijk om een diner volledig door KOOKECHT te laten verzorgen. U kunt zelf aangeven hoeveel gangen u wenst.

Huiskamerdiner

Wilt u met een besloten groep vrienden, familie, collega’s of relaties eens op een ander manier dineren, dan kunt u bij KOOKECHT aanschuiven voor een compleet verzorgd diner met bijpassende wijnen. Wij verrassen u met mooie gerechten.

Big Green Egg

Culinair barbecueën. De Green Egg kan gebruikt worden om gerechten heel langzaam te laten garen, maar hij kan ook heel hoge temperaturen aan. Tijdens deze workshop laten wij u kennis maken met de verschillende gebruiksmogelijkheden.

Feestlocatie

Heeft u iets te vieren? Wij bieden u de locatie aan en kunnen samen met u het draaiboek opstellen.